Combaterea vectorilor din igienă și sănătatea publică

Deraton oferă prin echipe calificate şi autorizate servicii de Deratizare, Dezinsecţie, Dezinfecţie şi Tratamente fitosanitare complexe. Compania este specializată în acţiuni generale DDD pe domeniul public participând în decursul anilor la mai multe acţiuni similare organizate de adminstarţiile locale din diferite oraşe din ţară, precum Timişoara, Baia Mare, Reşiţa, Bistriţa, Oradea, Sinmartin, Buziaş, Moldova Nouă, Oraviţa, Lupeni, Giroc, Sânandrei, Jimbolia şi altele. Pe lângă contractele cu primăriile amintite, DERATON a avut şi are încheiate contracte cu mai multe companii mari Iulius Mall, CC Terra, CC Kappa, Textila Lugoj, Scallini, Procter & Gamble, Retim Ecologic Service, Modatim, Bega Pam, Flextronic,Piete SA, Billa, Regia Autonomă de Transport Timişoara, Spitalul Judeţean Timişoara, Spitalul Municipal, Spitalul Jimbolia Scolile si gradinitele din Timisoara si altele.

Deratizare

Distrugerea rozatoarelor din instituția, societatea , proprietatea dumneavoastră, va elimina pericolul îmbolnăvirilor cauzate de microbi, bacili, viruși, paraziți vehiculați de aceste mamifere .

Continuare
Dezinfecție

Societatea noastră execută operațiuni de dezinfecție în spitale, grădinițe, blocuri, alimentare, cantine, restaurante, hoteluri.

Continuare
Dezinsecție

Disconfortul produs de insecte (țânțari, muște, pureci, molii, gândaci, furnici etc.) duce la scăderea randamentului în muncă și îmbolnăviri cauzate de transmiterea unor microorganisme din mediu, cu ajutorul acestora, la om și animale

Continuare
Tratamentel FitosanitareAcestea se pot face prin mijloace aeriene (helicopter) dar si prin mijloace terestre (ceata termica) cu aparatura performanta, pentru suprafete mici. Continuare

Control si Siguranta

Tratamente fitosanitare

Compartimentul care se ocupă cu tratamente fitosanitare are o experienţă de peste 10 ani, executând servicii fitosanitare complexe cu elicoptere în Timişoara, Giroc, Chişoda Sânadrei, Covaci si Oradea. Comparativ cu tratamentele fitosanitare de la sol, cele aeriene au avantajul executării în timp scurt şi pe suprafete extinse

Utilaje performante

Compania deţine în propritate un număr mare de utilaje performante de ultimă oră care cresc randamentul operaţiunilor, şi reduc consumul de substanţe - lucru care duce la atingerea unui obiectiv foarte important - protejarea mediului înconjurător. De asemenea în acţiunile de dezinsecţie din parcuri şi spaţii verzi Deraton foloseşte mijloace aeriene cu dispozitive de nebulizare tip Micronaire care reduc timpul de execuţie a operaţiunilor.

Substante netoxice

Substanţele folosite de companie nu pătează, nu au miros neplăcut, şi nu sunt toxice în măsura în care sunt respectate instrucţiunile date de specialisti firmei.

Garantie

DERATON oferă clienţilor săi garanţie pentru operaţiunile executate şi consultanţă în ceea ce priveşte alegerea metodelor si substanţeor ce trebuie folosite ţinând cont de raportul preţ-eficienţă.

Cele mai solicitate servicii

Tratamente fitosanitare aeriene executate cu elicoptere.
Tratamente fotosanitare executate de la sol cu utilaje speciale, prin ceata termica.
Dezinfectie in hale industriale, institutii publice, spatii medicale si de invatamant.